opc_loader

Bestellen

Ik kan mijn product niet vinden?

Wanneer u een product niet kunt vinden in ons assortiment kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Hoogst waarschijnlijk kunnen wij toch aan uw aanvraag voldoen.

 

Verzenden

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij bezorging?

Cabriowebshop.nl verzendt alle producten aangetekend. Wanneer u niet thuis bent, zal de bezorger een melding achterlaten en het pakket op een later tijdstip opnieuw bezorgen. Voor meer informatie zie 'bezorgen'

 

Montage

Kan ik het cabriodak zelf monteren?

Voor het monteren van het cabriodak adviseren wij om de tijd te nemen en zorgvuldig te werk te gaan.

Diversen cabriokappen worden geleverd met een handleiding. Verder is er veel informatie op het internet verkrijgbaar. Mocht u onverhoopt vastlopen met de montage, kan u altijd contact opnemen met Hamé Cabrio's die de klus voor u af kan maken.

 

Zit er een handleiding bij de cabriokap?

Zie vorige vraag: 'kan ik de cabriokap zelf monteren?'

 

Garantie

Heb ik garantie op mijn cabriokap?

Zie rubriek ‘garantie’ bij productinformatie op de homepage.